Solglasögon med tryck – Köp online

Det är inte bara om sommaren som solglasögon med tryck är en uppskattad produkt i ditt profilsortiment. Eftersom solens strålar kan skina på dig året om är alltså olika sorters solglasögon för stora som små en bra produkt att investera din marknadsbudget i. Spegelglas eller klassiska sportiga bågar? I profilproduktföretagens webbshoppar klickar du enkelt hem den typ av solglasögon med tryck eller logotyp som passar din verksamhet. Ta en spaning på stan, på eventet eller fråga dina medarbetare om vilka solglasögon de föredrar. Då får du nämligen ett hum om vilka solglasögon som skulle användas. Själva tryckytan på solglasögonen är ganska liten, så se till att välja ut glasögon som passar till din logotyp. Eller varför inte branda solglasögonen efter ditt företags färger? Såväl bågar som karm går att färganpassa och själva solglasögonsbågen pryder du enkelt med en logotyp. Med enkla medel kan du alltså skapa dig en trendig accessoar till ditt företag som förenar och uppskattas av olika målgrupper.

Solglasögon med tryck och UV-skydd

Du kanske tänker att solglasögon som har ett reklamsyfte inte håller en god kvalitet och har ett UV-skydd? I iså fall får du tänka om. UV-skydd är så gott som standard för även billigare varianter av solglasögon med tryck. Du ska alltså inte behöva skämmas för att dina solglasögon med tryck som du bär är en profilprodukt. Tvärt om kan du slappna av när du bär ett par reklambågar. Du har nämligen inte investerat dyra pengar i dem själv, vilket gör att du vågar använda dina solglasögon med logga på ett annat sätt än dyra märkesbågar. Detta får din målgrupp att använda dem där de syns som mest: i skidbacken eller på stranden till exempel. Det är ett utmärkt ställe för dig att synas på. Så låt funktionen tala för sig och se till att klicka hem ett gäng olika solglasögon med tryck till nästa mässa eller event. Eller varför inte ge bort ett par brillor i sommargåva?

Solglasögon med tryck som give-away

Vad är bättre en solig dag än gratis solglasögon med ett tryck? Solglasögon som du får gratis av ett företag eller av en vän kan vara en riktig räddare i nöden ibland. För reklamsolglasögon med tryck har nämligen en förmåga att hamna där de behövs som mest: i bilen, i vinterjackan eller i strandväskan. Att ha ett par solglasögon med logga liggandes i bilen gör att du alltid har skuggan till hands när du blir bländad av solen i trafiken. Det är nämligen inte alltid du är redo för solens strålar, speciellt inte om våren eller hösten när solen står lågt. Så innan du är redo för sommaren med solglasögonen i högsta hugg, se till att lägga reklambågarna med tryck i bilen. Eller varför inte lägga ner ett par i gymväskan? Eller i vinterjackan?  Eftersom solglasögon med tryck är en så uppskattad give-away kan du räkna med att de går hem på arbetsplatsen. Ett smakfullt tryck på din solglasögon, spegelglas eller klassiska bågar – du bestämmer vilken typ av solglasögon som ska branda ditt företag. Det finns flera företag som trycker solglasögon, ett av de är Plustryck, som enligt mig är bland de bästa!