Kontinentalsängar

Utbudet av kontinentalsängar online är mycket brett. Vill man köpa kontinentalsängar online finns det även ramsängar till mycket bra priser. Du tillverkar den större delen av ditt liv i en säng eller, i vissa fall, en kontinentalsäng. Av denna anledning är det mycket viktigt att välja en säng som passar just dig. Med detta menas att man väljer en säng som passar din kroppstyp och vad du föredrar för hård- eller mjukhet på sängen.

En rekommendation är att välja sängar som tillverkas i Europa eller Asien. Detta för att det är högre standard på sängar från dessa världsdelar. Glöm heller inte att välja en återförsäljare av kontinentalsängar som erbjuder garanti. Välj en garanti som täcker rambrott och fjäderbrott. Gör du detta kan du känna dig trygg och nöjd med din kontinentalsäng.

Kontinentalsängars storlek

Det finns kontinentalsängar i många olika storlekar och varianter. Det finns många valmöjligheter med olika modeller och prisklasser. Oroa dig inte, du kommer därför hitta en kontinentalsäng som passar just dig. De vanligaste storlekarna för kontinentalsängar är 120x200cm, 160x200cm, 180x200cm. När det kommer till ramsängar är det vanligt med storlekar i 90×200, 105x200cm och 120x200cm.

När du väljer en säng är det viktigt att det känns bra i kroppen när du ligger helt avslappnad i sängen. Om du känner att det är svårt att vända sig i sängen är den med största sannolikhet för mjuk för dig. Det är bäddmadrassen som tillför en extra skön känsla för kroppen. Självklart kan du välja bland olika tjocklekar och om du vill att sängen ska innehålla polyeterskum, latex eller memoryskum – valet är ditt!

Kontinentalsängar ska inte bara vara sköna utan man vill även att de ska vara snygga. Att en säng är snygg är givetvis en subjektiv tolkning men se alltid till att matcha inredningen med sängen. Kontinentalsängar är klädda i möbeltyg och det finns även sänggavlar med nackkuddar i samma tyg. På så vis matchar du sängen och dess extratillbehör. Det är även, oftast, möjligt att välja snygga sängben och få ett kontinuerligt utseende som du vill ha.

På nätet finns det gott om guider där du kan få tips och råd. Men i slutändan handlar det om att välja en säng som passar dig allra bäst, både sätt till sängens hård- eller mjukhet samt utseendet.

Redaktionen på vår blogg hoppas och önskar att du väljer en kontinentalsäng som bidrar till många sköna sovtimmar.

Kontinentalsäng med gavel

På senare år har det blivit mycket populärt med kontinentalsängar med sänggavel. Dessa brukar oftast kallas för en klassisk gavel. Väljer du till en sänggavel till din säng lyfter du hela sovrummets utseende. Fördelen med sänggavel till din kontinentalsäng är att det ger en lyxig känsla och även en känsla av hög kvalitet på din kontinentalsäng. En annan fördel är att du bekvämt kan sitta upp i sängen med gaveln som stöd.

Förvaringsutrymme

En fördel med kontinentalsängen är att dessa sängar är upphöjda en bit från golvet. Detta gör att man kan använda utrymmet under sängen som ett förvaringsutrymme. Det finns vissa sängar kommer med lådor under sängen för enkel förvaring. Under sängen kan du med enkelhet förvara extra kuddar, täcken, lakan eller överdrag. Kontinentalsängar med möjlighet för förvaring är en lyx i vardagen som förenklar ditt liv.

Köp kontinentalsängar online

Att köpa kontinentalsängar online är inte alls svårt. Det finns många webbshoppar som erbjuder dessa sängar. Däremot finns det en hel del att tänka på. Framförallt vill man köpa rätt produkt för sina behov. Genom att läsa på om olika märken och utbilda sig inom kontinentalsängar kommer köpet att bli enklare. Ett tips är att jämföra priser produkter emellan, på så vis kan du spara hundralappar och även tusenlappar. Läs även på om olika märken och tillverkare för att få en bild av vad som passar dig bäst.

Här hittar du mer nyttiga blogginlägg om kontinentalsängar: