Vart köper man duschkabiner som återförsäljare?

Att ha en duschkabin installerad i sitt badrum har blivit allt vanligare de senaste åren. I takt med att folk har köpt och ärvt lite äldre hus, har ett renoveringsbehov uppstått. Man tänker då igenom vad man helst vill renovera först och vad som är viktigast för en själv. Högt upp på denna lista hamnar både kök och badrum. Detta beror till stor del på att i dessa två rum vill man ha det fräscht och nytt, då man både konsumerar mat och rengör sig här.

För många blir då första steget i att renovera badrummet att man kolar ut vilken dusch man vill ha. Duschkabinen som har blivit allt vanligare dels för att den är så pass smidig, är många människors val i valet av dusch. Den kan lätt monteras upp och tar minimal plast då man i många fall kan vinkla in dörrarna mot väggen.

Det finns en uppsjö av tillverkare som säljer olika typer av duschkabiner och andra lösningar för duschen. Vart hittar man då dessa och vilka är att lita på?

Tillverkare av duschkabiner

Det finns flera olika tillverkare som återförsäljare kan vända sig till för att köpa en duschkabin. Nedan kan du läsa mer om några som finns i Sverige.

Macro design är ett företag som finns både i Sverige och Norge. De har ett fullutrustat utbud för hela badrummet och där duschkabiner ingår. De riktar in sig på design och hög kvalitét i sina produkter för att hitta en målgrupp som gärna lägger stora pengar på sina badrum. De säljer sina produkter hos återförsäljare över hela landet.

En annan tillverkare som är Göteborgsbaserad är Arrowshower. De erbjuder också ett utbud som täcker hela badrummet. Duschkabinerna som Arrowshower erbjuder är av högsta kvalitét och med en simpel fast stilren design som passar i de flesta badrum. Materialen som duscharna är tillverkare i är av bästa kvalitét. De har nu även bestämt sig för att börja tillverka och sälja badrumsmöbler. Spännande tider väntar för Arrowshower och deras nya produkter.

Är du återförsäljare och har tänkt börja sälja duschkabiner så ska du skanna marknaden noga för att hitta rätt tillverkare med rätt produkter för just dig och dina tänkta kunder.