Veckans tips: en låsbar glasmonter

Varje vecka gör en duktig fastighetsmäklare visningar för i snitt 3 olika bostäder. Med förstavisning, andravisning och en och annan omvisning blir det cirka 10 visningar på en vecka. I storstadsområden får man räkna med att det kommer någonstans 10-30 par per visning. Snabbt räknat är det alltså kanske upp mot 600 personer som rör sig i en lägenhet eller ett hus. Ni som tror jag räknat fel räknar jag med att man aldrig går ensam på en visning utan att man har med sig sin sambo, fru, mamma, pappa, bror, kompis eller liknande. Den siffran kan alltså till och med vara i underkant.

Många jag pratar med känner sig osäkra inför en visning. Man vill såklart visa sin bostad från dess allra bästa sida och visa hur fint man har gjort. Men hur gör man då med alla dyrgriper som man har. Designskålar, lampor, smycken och inte minst pengar som man kanske har i en låda är väldigt utsatta, utstuderade och vanliga mål för tjuven.

Köp en glasmonter med lås

Personer som går på visning har rätten på sin sida att öppna garderober och syna bostaden in i minsta detalj för att hitta eventuella skavanker som inte framkommit i protokoll. Därför är det svårt att skydda sina värdesaker bara genom att lägga ner dom i en låda eller ställa in det i en garderob.

Jag har därför ett ovärderligt bra tips till er som vill visa upp ert hem på ett rättvist sätt utan att behöva vara rädd att bli av med sake.  Köp en glasmonter. En glasmonter kan du ställa in era värdesaker och du kan till och med ha en glasmonter som är låsbar vilket gör det helt säkert.

En vacker glasmonter i vardagsrummet lyfter dessutom känslan av rummet och får det att kännas än mer exklusivt och får besökarna att känna att ni tagit väl hand om ert hem på samma sätt som ni tagit hand om era värdesaker av betydligt mindre värde än er bostad.

Var köper man glasmontrar?

En glasmonter går man inte och köper var som helst och hur som helst. Värnamo glas och sliperi levererar glasmontrar till butiker, folktandvårdar och med största sannolikhet även till privatpersoner. Om inte kan de garanterat peka er i rätt riktning då de är glasmästare med lång erfarenhet och stor expertis med stort kontaktnät inom branschen.

Jag kan inte ge mer detaljer hur du ska gå tillväga men de kunder jag har haft som följt mitt råd har varit mig väldigt tacksamma. Jag har dumt nog inte frågat var de fick tag på montern i slutändan men jag kan återkomma om det och uppdatera detta inlägg framöver. Ungefär 10% av alla kunder jag har haft genomtiderna har kontaktat mig då de tror sig ha blivit av med någonting efter en visning. Av de kunder som valt att införskaffa en glasmonter har jag inte haft någon som återkommit till mig om att de blivit av med något. Detta är därför mitt absolut bästa tips jag kan ge inför en eventuell kommande försäljning.

Lycka till!